Mézeskalács tojások | Mézeskalács.hu
Pillanatnyilag 238 db személyes ajándékot
készülnek átadni vásárlóink.
Instagram
Google+
Youtube
Kapcsolat
Facebook
FigyelemKedves Vásárlóink! Júliusban pihenünk egy picit, hogy feltöltődve, továbbra is kiemelt minőséget kínálva szolgálhassuk ki Önöket. Július 2-20 között a mézeskalácsos rendeléseket, július 16 - augusztus 4 között a gyertya megrendeléseket webáruházunk rendszere rögzíti, de teljesítésüket csak a jelzett dátumok után, beérkezési sorrendben tudjuk vállalni.
A Mézeskalács Múzeum és a Mintabolt zavartalanul nyitva tart.

Mézeskalács tojások

Húsvéti mézeskalácsok

Kutatások szerint az emberek nagy többsége rajong a tavaszért. A megkérdezettek indokai között a hosszabbodó nappalok, a több napfény, a természet megújulása szerepel leggyakrabban.
Szó, ami szó, én is szeretem a tavaszt, főleg a színei miatt. Ilyenkor mindig "meglódul" a fantáziám, általában az elképzeléseim töredékét tudom csak megvalósítani. Húsvét közeledtével megmagyarázhatatlan belső imperativus irányított, hogy tojásokat díszítsek - igen, mézeskalácsból.

Íme az egyik kedvencem. A tavasz színeivel egy kis természetet lop az ember szívébe.

Húsvéti mézeskalácsok

Csak kíváncsiságból készítettem egy piros-fehér változatot is.

Húsvéti mézeskalácsok

Évek óta készítünk egészen pici mézeskalács tojásokat is. Egyre több vásárlónk igényelte már az elegánsabb csomagolást. Ezért készítettem egy kollekcióra valót kisebb tojásokból, díszdobozzal. Itt most csak a legsikeresebbről teszek be a képet, a teljes kollekciót ide kattintva találja a kedves olvasó.

Húsvéti mézeskalácsok

A végére hagytam a másik kedvencemet. Noha a cím dacára ő nem tojás, hanem nyuszifej, nem tudom megállni, hogy ne írjak róla pár szót. Egyik reggel leültem és rajzolgatni kezdtem. Az eredmény ez forma lett. Sejtettem, hogy nem csak nekem fog tetszeni, de nem számítottam ekkora sikerre. Ez utolsó héten annyit kellett készíteni ebből a nyuszifejből, hogy alig győztük.

Húsvéti mézeskalácsok