DNS mézeskalács kisfelhő, átlós | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács kisfelhő, átlós

Cikkszám:
PMDNS106
700 Ft

Natúr mézbarna alapszínű, kedves formájú mézeskalácsunkat átlósan felezzük. Egyik felét hófehér (vagy általatok kért színű) mázzal alapozzuk, másik felét harmonikusan illeszkedő színű cukormázzal írjuk és díszítjük. Mindkét rész felülete viszonylag kicsi, de írható és díszíthető. Alkalmas keresztnevetekkel és esküvőtök dátumával feliratozott köszönetajándéknak.
Pár sorral alább, a DNS mézeskalács logó alatt megírhatjátok nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokon látni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A felirat hosszának ismeretében ízlésesen helyezünk majd virágokat, díszeket a mézeskalácsaitokra. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó