DNS mézeskalács kisfelhő, íves | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács kisfelhő, íves

Cikkszám:
PMDNS107
700 Ft

Natúr mézbarna alapszínű, kedves formájú mézeskalácsunkat kellemes ívvel osztjuk. Felső részét hófehér (vagy általatok kért színű) mázzal alapozzuk, a maradó részt harmonikusan illeszkedő színű cukormázzal díszítjük. Írásra csak a felső, alapozott felét javasoljuk. Ez egy viszonylag kis felület, monogramos köszönetajándéknak, vagy keresztnevekkel feliratozott ülésrendi táblának javasoljuk.
Pár sorral alább, a DNS mézeskalács logó alatt tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokon olvasni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A felirat hosszának ismeretében ízlésesen és arányosan helyezünk majd virágokat, díszeket a mézeskalácsaitokra. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó