DNS mézeskalács kistábla, teljes | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács kistábla, teljes

Cikkszám:
PMDNS102
700 Ft

Natúr mézbarna alapszínű, téglalap alakú, lépcsős sarkú mézeskalácsunkat teljes felületén hófehér (vagy általatok kért színű) mázzal alapozzuk cukormázzal írjuk és díszítjük. Szögletes formája miatt elsősorban ülésrendi táblának javasoljuk teljes névvel vagy keresztnévvel, de mivel a felület elegendő rá, akár a keresztnevetekkel feliratozott köszönetajándéknak készíthetjük.
Pár sorral alább, a DNS mézeskalács logó alatt tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A felirat hosszának ismeretében ízlésésen és arányosan helyezünk majd virágokat vagy díszítéseket a mézeskalácsaitokra. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Ha ülésrendi táblát kértek, mindenképpen egyeztessünk, hogy mikorra áll össze a végleges névlista. A legbeváltabb megoldás szerint legjobb, ha megrendelitek a szükséges mennyiséget, mi tervezünk és előkészítünk, aztán ha a lista véglegesítése után a neveket elkülditek külön e-mailben, egy héten belül ott a csomag.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó