DNS mézeskalács kistábla, teljes | Mézeskalács.hu

DNS mézeskalács kistábla, teljes

Cikkszám:
PMDNS102
600 Ft

Natúr mézbarna alapszínű, téglalap alakú, lépcsős sarkú mézeskalácsunkat teljes felületén hófehér (vagy általatok kért színű) mázzal alapozzuk cukormázzal írjuk és díszítjük. Szögletes formája miatt elsősorban ülésrendi táblának javasoljuk teljes névvel vagy keresztnévvel, de mivel a felület elegendő rá, akár a keresztnevetekkel feliratozott köszönetajándéknak készíthetjük.
Pár sorral alább, a DNS mézeskalács logó alatt tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A felirat hosszának ismeretében ízlésésen és arányosan helyezünk majd virágokat vagy díszítéseket a mézeskalácsaitokra. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Ha ülésrendi táblát kértek, mindenképpen egyeztessünk, hogy mikorra áll össze a végleges névlista. A legbeváltabb megoldás szerint legjobb, ha megrendelitek a szükséges mennyiséget, mi tervezünk és előkészítünk, aztán ha a lista véglegesítése után a neveket elkülditek külön e-mailben, egy héten belül ott a csomag.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó

Kérjük, itt írja le a mézeskalácsra szánt idézetet, feliratot! Itt jelezheti egyedi elképzeléseit is.