DNS mézeskalács kistükör, íves | Mézeskalács.hu
Pillanatnyilag 292 db személyes ajándékot
készülnek átadni vásárlóink.
Instagram
Google+
Youtube
Kapcsolat
Facebook

DNS mézeskalács kistükör, íves

Cikkszám:
PMDNS101
700 Ft

Natúr mézbarna alapszínű, kedves formájú mézeskalácsunkat arányos ívekkel választjuk két részre. A nagyobbik részt hófehér (vagy általatok kért színű) mázzal alapozzuk, a maradó részt harmonikusan illeszkedő színű cukormázzal díszítjük. A díszíthető rész felülete viszonylag kicsi, de két sor elfér rajta, ezért jó választás akár ülésrendi táblának teljes névvel vagy keresztnévvel, akár a keresztnevetekkel feliratozott köszönetajándéknak egyaránt.
Pár sorral alább, a DNS mézeskalács logó alatt tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A felirat hosszának ismeretében ízlésésen és arányosan helyezünk majd virágokat a mézeskalácsaitokra. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Ha ülésrendi táblát kértek, mindenképpen egyeztessünk, hogy mikorra áll össze a végleges névlista. A legbeváltabb megoldás szerint legjobb, ha megrendelitek a szükséges mennyiséget, mi tervezünk és előkészítünk, aztán ha a lista véglegesítése után a neveket elkülditek külön e-mailben, egy héten belül ott a csomag.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó

Aktuális szállítási határidő:

5 napon belül

Vásárlóink írták:

Vásárlóink visszajelzéseit itt olvashatja.

Fizetési módok

Előre utalással
Szállítási díj: 1090,- Ft

Utánvétel (átvételkor a futárnak készpénzben vagy kártyával)
Szállítási díj: 1290,- Ft

Folyamatosan bővülő

felirat és idézetgyűjteményünkkel segítünk, hogy még egyszerűbben adhasson kedves ajándékot