DNS mézeskalács nagyfelhő, álló | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács nagyfelhő, álló

Cikkszám:
PMDNS004
990 Ft

Natúr barna alapú, kedves íveket hordozó mézeskalácsunkat átlósan felezzük, majd egyik felét hófehér mázzal alapozzuk. A fehér mázon színessel díszítünk rá, míg a natúr oldalon fehérrel rajzolunk. A mézeskalács elég nagy ahhoz, hogy szívből ajánlhatjuk akár ülésrendi táblának, akár a nevetekkel és esküvőtök dátumával feliratozott köszönetajándéknak is.
Az itt látható képeken halvány pasztell színeket használtunk a virágokhoz, és fehérrel írtunk a natúr oldalon, de a díszítést hozzátok igazítjuk. Pár sorral alább tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó