DNS mézeskalács nagyfelhő, íves | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács nagyfelhő, íves

Cikkszám:
PMDNS005
990 Ft

Natúr barna alapú, kellemes ívekkel teli mézeskalács. Egyik felét hófehér (vagy a lagzitokhoz passzoló színű) mázzal alapozzuk. Tökéletes választás akár ülésrendi táblának, akár a nevetekkel és esküvőtök dátumával feliratozott köszönetajándéknak is. Ülésrendi táblán még a monogramotok is elfér.
A képeken látható színek természetesen a megrendeléstől függtek, és ötletként tettük ide őket. Pár sorral alább tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó