DNS mézeskalács nagytábla, átlós | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács nagytábla, átlós

Cikkszám:
PMDNS003
990 Ft

Natúr mézbarna színű mézeskalácsunkat ízlésesen, átlósan felezzük és egyik felén hófehér mázzal alapozzuk. A méret bőven ad helyet a díszítésre, ezért ezt a mézeskalácsunkat szívesen ajánljuk ülésrendi táblának vagy a nevetekkel, esküvőtök dátumával feliratozott köszönetajándéknak is.
A díszítéshez az itt látható képeken ezüstre emlékeztető világos szürkét és halvány, pasztell színeket használtunk. Pár sorral lejjebb írjátok meg nekünk, hogy mit írjunk az ajándékotokra, és hogy milyen színek lesznek majd az esküvőtökön, lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó