DNS mézeskalács nagytábla, íves | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács nagytábla, íves

Cikkszám:
PMDNS002
990 Ft

Natúr mézbarna mézeskalácsunkat arányos ívben hófehér mázzal alapozzuk. A fehér mázon színessel, a natúr alapon fehérrel díszítünk. A mézeskalács méretéből adódóan bőven van hely a díszítésre, ajánljuk ülésrendi táblának és a nevetekkel, esküvőtök dátumával feliratozott köszönetajándéknak is.
A díszítéshez az itt látható képeken halvány pasztell színeket használtunk. Pár sorral alább írjátok meg nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó