DNS mézeskalács nagytükör, átlós | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács nagytükör, átlós

Cikkszám:
PMDNS008
990 Ft

Natúr mézbarna alapú, imádnivaló formájú mézeskalácsunkat átlósan megfelezzük. Egyik oldalát hófehér (vagy általatok kért színű) mázzal alapozzuk. A mázon színessel díszítünk és írunk rá, míg a natúr oldalon fehérrel írunk és rajzolunk. Számtalan virág fér a feliratok mellé, ezért tökéletes választás lehet akár ülésrendi táblának, akár a nevetekkel és esküvőtök dátumával feliratozott köszönetajándéknak egyaránt.
Az itt látható képeken szeplő színekkel csak ötletet kívánunk adni. Pár sorral alább tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó