Mézeskalács nagy tükör, íves | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

Mézeskalács nagy tükör, íves

Cikkszám:
PMDNS007
990 Ft

Natúr mézbarna alapszínű, imádnivaló formájú mézeskalácsunkat arányos ívekkel osztjuk meg. A nagyobb felületet hófehér (vagy Ön által kért színű) mázzal alapozzuk. A mázon színessel díszítünk rá, míg a natúr oldalon fehérrel rajzolunk. Tengernyi virág fér a feliratok mellé is, ezért remek választás akár ülésrendi táblának, akár névvel és esküvői dátummal feliratozott köszönetajándéknak egyaránt.
Az itt látható képeken a lila halvány pasztell árnyalatait és halvány zöldet használtunk a virágokhoz, és fehérrel írtunk a natúr oldalon. Kérjük, pár sorral lejjebb írja meg nekünk, hogy mit írjunk az ajándékokra, és hogy milyen színek uralkodnak majd az esküvőn, lagziban! Mi megtervezzük és elkészítjük az egyedi mézeskalácsokat, egyedülálló DNS garanciánkkal.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.

Kérjük, itt írja le a mézeskalácsra szánt idézetet, feliratot! Itt jelezheti egyedi elképzeléseit is.