DNS mézeskalács nagytükör, keretes | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

DNS mézeskalács nagytükör, keretes

Cikkszám:
PMDNS010
990 Ft

Natúr mézbarna alapszínű, kedves formájú mézeskalácsunkra hasonlóan kedves formájú, kisebb középrészt rajzolunk. A középső részt hófehér (vagy általatok kért színű) mázzal alapozzuk, a körülötte maradó arányosan széles natúr sávot pedig hozzá illő színű cukormázzal rajzolva gazdagon díszítjük. A középső rész felülete viszonylag kicsi, de elfér rajta teljes név, vagy két keresztnév és dátum is, ezért jó választás akár ülésrendi táblának, akár a nevetekkel és esküvőtök dátumával feliratozott köszönetajándéknak egyaránt.
Pár sorral alább, a DNS mézeskalács logó alatt tudjátok megírni nekünk, hogy mit szeretnétek az ajándékotokra íratni, és hogy milyen színek uralkodnak majd a lagzitokon! Mi megtervezzük és elkészítjük a Ti saját, egyedi mézeskalácsotokat, egyedülálló DNS garanciánkkal. A felirat hosszának ismeretében ízlésésen és arányosan helyezünk majd virágokat a mézeskalácsaitokra. A nektek tervezett kompozíciót soha többé nem fogjuk senki köszönetajándékánál felhasználni. A terv alapján mintát készítünk és a mintáról fotót küldünk.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.
DNS mézeskalács logó