Mézeskalács nagy tükör, teljes | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

Mézeskalács nagy tükör, teljes

Cikkszám:
PMDNS009
990 Ft

Natúr mézbarna alapú, imádnivaló formájú mézeskalácsunkat szolidan elegáns kerettel rajzoljuk körbe, és teljes felületét hófehér (vagy Ön által kért színű) mázzal alapozzuk. A mázra színessel díszítünk és írunk. A díszítési felület hatalmas, bőven tudunk díszíteni a feliratok mellé, ezért remek választás akár ülésrendi táblának, akár névvel és az esküvő dátumával feliratozott köszönetajándéknak.
Kérjük, pár sorral lejjebb írja meg nekünk, hogy mit írjunk az ajándékokra, és hogy milyen színek uralkodnak majd az esküvőn, lagziban! Mi megtervezzük és elkészítjük az egyedi mézeskalácsokat, egyedülálló DNS garanciánkkal.
Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.

Kérjük, itt írja le a mézeskalácsra szánt idézetet, feliratot! Itt jelezheti egyedi elképzeléseit is.