Jogi nyilatkozat | Mézeskalács.hu
Pillanatnyilag 298 db személyes ajándékot
készülnek átadni vásárlóink.
Instagram
Google+
Youtube
Kapcsolat
Facebook

Jogi nyilatkozat

A www.mezeskalacs.hu (továbbiakban: weboldal, weblap) üzemeltetője:

Petrits Mézeskalács Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
7100 - Szekszárd, Munkácsy u. 8/a
Adószám: 14878134-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-007408
Bejegyezte: a Cégbíróság

(a továbbiakban: Üzemeltető).

A weboldal teljes tartalma, szövegezése, grafikái, hírlevelei, ingyenesen és/vagy fizetősen letölthető cikkei, tanulmányai szerzői jogvédelem alatt állnak.

A weboldal látogatójaként, olvasójaként (továbbiakban: Felhasználó) Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek. A weboldal bármely oldalának megnyitásával a Felhasználó az alábbi feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük, ne látogassa weboldalunkat.

A weboldalunkon található összes adat és információ kizárólag tájékoztató jellegű, információs és figyelem felkeltési célokat szolgál. Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, változásai miatt az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Üzemeltető semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, vagy azok használatra képtelen állapotából, meghibásodásából, nem megfelelő működéséből, az adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából keletkeznek vagy más hasonló okból származnak.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa szabályzatát. A Felhasználó a fenti weboldal látogatásával maradéktalanul elfogadja ezen szabályzatban foglaltakat.

FELIRATKOZÁSI FELTÉTELEK:
Az www.mezeskalacs.hu weboldalon kezdeményezett önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti, azaz a hírlevél feliratkozással a Felhasználó kijelenti, hogy maradéktalanul elfogadja az oldal feliratkozási feltételeit.

A feliratkozással a Felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldal üzemeltetőjétől és partnereitől elektronikus levelet (e-mail) fogadjon, amelyekben az üzemeltetőnek és esetenként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetések is megjelenhetnek.

A nem létező e-mail címmel és a nem teljes vagy valótlan adatokkal feliratkozott felhasználókat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és hírlevél olvasóink közül.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT:
A Felhasználó által önkéntesen megadott adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően tároljuk, és kizárólag a felhasználó informálására (hírlevelek, akciók) használjuk fel.

A 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról az alábbi linken tekinthető meg: http://www.mkih.hu/torvenyek/t9200063/t9200063.htm

Felhasználó kérheti, hogy személyes adatait az Üzemeltető a jövőben ne használja, számára ne küldjön több e-mail üzenetet (leiratkozás hírlevélről). Az Üzemeltető ilyen esetben lehetőségei szerint azonnal végérvényesen törli a Felhasználó adatait a rendszeréből és nem küld számára több üzenetet.