Keresztelői gyertya 4,6x16,5 cm | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

Keresztelői gyertya 4,6x16,5 cm

Cikkszám:
PM4616-K2K
2 500 Ft

Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk keres keresztelőhöz gyertyát, ajándékot, emléktárgyat! Mindig örülünk, amikor olyan emberekkel találkozunk, akiknek fontos ez az ünnep.
Azon dolgozunk, hogy az ilyen igényes vásárlóknak megkönnyítsük a választást. Ezért kínáljuk ezt a keresztelői gyertyánkat két színben. Kislányoknak rózsaszín-arany, kisfiúknak kék-arany kombinációban. Ezt a gyertyát a későbbi születésnapokon meggyújtva a gyertya lángjánál évekig emlékezhet a család erre a szép napra.Termékünkhöz javasoljuk az 1,6x12 cm-es, illetve a 2,2x27 cm-es keresztelői gyertyánkat.
Ha egyedi elképzelése van, kérjük, keressen elérhetőségeinken!
Égésidő: 42 óra