Normál mézeskalács doboz torta, hófehér | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

Normál mézeskalács doboz torta, hófehér

Cikkszám:
PM0846
13 500 Ft

Normál torta méretű, kb. 22 cm átmérőjű mézeskalács ajándékdoboz, alul kis díszítő tálcával. Oldalát és tetejét egyaránt gazdagon díszítjük. Mivel fehéren fehérrel díszítünk, elsősorban rövid, sokatmondó feliratot javasolunk hozzá, de a választás az Öné. Ha úgy kívánja, akár más színnel is írunk rá, akár hosszabb szöveget is. A fennmaradó üres helyet pedig hasonló stílusban, ízlésesen díszítjük.
Belsejében 50-60 db kis mézeskalács szívecske is elfér évszámokkal, keresztnevekkel, kedves szavakkal feliratozva (pl. öröm, boldogság, szerencse...), de picit nagyobb szívet is tudunk készíteni hozzá, melyekre teljes neveket is tudunk írni. Ez utóbbiakból legfeljebb 35-40 db fér bele. Ha kevesebb szívre volna szükség, a dobozka akkor sem fog kongani az ürességtől, mert legfinomabb mézes süteményeink válogatásával töltjük ki a hiányzó részt. Díszcsomagolással szállítjuk.
Javasoljuk esküvőre, házassági évfordulóra, születésnapra, névnapra..
Egy TIPP pl. házassági évfordulóhoz: kérje a szívek számozását évenként az első évtől az utolsóig!

Tegye teljesen személyessé!

Kérjük, az alábbi mezőben írja meg, mit írjunk a tetejére, és mivel töltsük meg dobozt. A tetőre legfeljebb kb. 230 karakternyi szöveg fér el. Feliratokhoz idézetgyűjteményünkben talál segítséget.

Írja le bátran!

Írja le bátran elképzeléseit, ha szükséges, felhívjuk Önt, hogy a részleteket egyeztessük!

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk.

Kérjük, itt írja le a mézeskalácsra szánt idézetet, feliratot! Itt jelezheti egyedi elképzeléseit is.