Normál mézeskalács doboz torta, kalocsai körindával | Mézeskalács.hu

Normál mézeskalács doboz torta, kalocsai körindával

Cikkszám:
PM0845
13 500 Ft

Normál torta méretű, kb. 22 cm átmérőjű mézeskalács ajándékdoboz, alul kis díszítő tálcával. A bordó felirat köré kalocsai virágmintát rajzolunk, mely teljesen egyedi. Az Ön által írt feliratot, a megajándékozottnak szóló személyes üzenetet körülölelve valóban megismételhetetlen, csodálatos ajándékot alkot. És ezt az ajándékot Ön adhatja majd át.
Belsejében 50-60 db kis mézeskalács szívecske is elfér évszámokkal, keresztnevekkel, kedves szavakkal feliratozva (pl. öröm, boldogság, szerencse...), de picit nagyobb szívet is tudunk készíteni hozzá, melyekre teljes neveket is tudunk írni. Ez utóbbiakból legfeljebb 35-40 db fér bele. Ha kevesebb szívre volna szükség, a dobozka akkor sem fog kongani az ürességtől, mert legfinomabb mézes süteményeink válogatásával töltjük ki a hiányzó részt. Díszcsomagolással szállítjuk.
Javasoljuk esküvőre, házassági évfordulóra, születésnapra, névnapra..
Egy TIPP pl. házassági évfordulóhoz: kérje a szívek számozását évenként az első évtől az utolsóig!

Tegye teljesen személyessé!

Kérjük, az alábbi mezőben írja meg, mit írjunk a tetejére, és mivel töltsük meg dobozt. A tetőre legfeljebb kb. 230 karakternyi szöveg fér el. Feliratokhoz idézetgyűjteményünkben talál segítséget.

Írja le bátran!

Írja le bátran elképzeléseit, ha szükséges, felhívjuk Önt, hogy a részleteket egyeztessük!

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk.

Kérjük, itt írja le a mézeskalácsra szánt idézetet, feliratot! Itt jelezheti egyedi elképzeléseit is.