DNS mézeskalács – Csak a tiétek | Mézeskalács.hu

DNS mézeskalács – Csak a tiétek

Örülünk, hogy szereted a megismételhetetlen dolgokat és látod a felbecsülhetetlen értéküket.

DNS mézeskalács logóGondolj bele!

  • 21. szülinap csak egy van.
  • Esküvő az igazival csak egy van.
  • Keresztelő csak egy van.
  • Két egyforma nyaralás sem létezik.

Ettől olyan értékesek.

Mi ezt az értéket kínáljuk most nektek...

Megtervezzük és elkészítjük a ti saját, személyes, egyedi és megismételhetetlen köszönőajándékotokat méghozzá úgy, hogy az esküvőtökhöz és a lagzitokhoz igazítjuk azt. Egyedi lesz, mint a dns láncotok.
Garantáljuk, hogy ha DNS mézeskalács emblémával jelzett köszönőajándékot rendelsz tőlünk, akkor mi csak a Ti számotokra készülő egyedi mézeskalácsot tervezünk, készítünk és az elkészült kompozíciót soha, senki köszönetajándékához nem fogjuk többé felhasználni. Ha felfedeznél ilyen azonosságot, visszafizetjük Nektek a mézeskalácsok teljes árát.
SŐT!
Még a nektek tervezett mézeskalácsok között sem lesz két teljesen egyforma, hiszen nem gépekkel készítünk nektek szuper ajándékokat, hanem kézműves munkával, minden egyes darabot egyenként sütve, díszítve és írva.

Petrits Szilveszter és TündeHa megengedsz magunkról pár szót, bemutatkozunk (ha sietsz, ugorj a következő bekezdésre, semmi gond): Petrits Szilveszter és Tünde vagyunk, férj és feleség. Három gyermekünk van. Felmenőink 1825 óta, mi kettesben több mint 20 éve készítünk mézeskalácsokat. És ez nem csak a munkánk, de a hivatásunk és a hobbink is. Öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ránk bízzátok ajándékotok tervezését és elkészítését.

Hogyan rendelhetitek meg saját, egyedi, mézeskalácsotokat?

Ezen a címen esküvői mézeskalács ajánlatainkat találjátok. Alaplehetőség mindegyiknél, hogy egyedi feliratot adhattok meg. De ahol a terméknévben DNS-t látsz, ott lehetőségetek van részletes leírást adni számunkra, ami alapján elindulhatunk. Ha bármi kérdésünk felmerül, felhívunk, hogy egyeztethessünk.

Ez is fontos!

Kérdd nyugodtan, hogy mintát készítsünk és küldjünk róla fotót. Ez semmi plusz költséggel nem jár számotokra, és mindannyian biztosak lehetünk abban, hogy ti is és vendégeitek is elégedettek és boldogok lesztek.

DNS mézeskalácsok

Már most volna kérdésed? Hívj most azonnal, mielőtt elfelejtenéd!

Ide kattintva találsz személyes elérhetőségeket mindkettőnkhöz.