Szüretgyertya, nagy | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

Szüretgyertya, nagy

Cikkszám:
PM9037-SZ
9 500 Ft

Viasz szüretgyertyánk igazán monumentális darab. Egyedi szőlő fürtök, levelek díszítik a gyertya legnagyobb részét, de megtalálható rajta a puttony, a demizson és a hébér is. Elől egy üveg bor, poharak, és egy hordó teszi még hangulatosabbá a gyertyát. A hordó és az alatt lévő rész logózható, feliratozható (egyedi igény esetén keressen!).
Azért, hogy tartós legyen ez a gyönyörű darab nem kanóccal készítjük, hanem öntéskor a tetejébe egy üvegtégelyt helyezünk. Ebbe egy-egy mécsest belerakva évekig megőrizhető a szépsége.Pincékbe, tanyákba, borosgazdáknak kitűnő ajándék.
Anyaga: méhviasz-paraffin keverék
Magassága 37 cm.