Mézeskalács doboz garancia

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk. Ha szállítás közben valamelyik darabja (tető, doboz vagy benne lévő szívek, mézeskalács figurák) sérülnek, azokat saját költségünkre újra elkészítjük és eljuttatjuk Önnek.

Vásárlóink visszajelzései

Kedves Szilveszter,
nagyon szépen köszönjük a mézeskalács mesterművet! Az esemény fénypontja volt! TÖKÉLETESen alkalomhoz illő volt, nagy örömét lelték benne a megajándékozottak és a családtagok is le voltak nyűgözve. Külön köszönöm a gondos csomagolást, sértetlenül kaptuk meg a csomagot.További sok sikert kívánok munkájukhoz,
üdvözlettel, Mónika

Húúú, nem találok szavakat. Meseszép, tényleg gyönyörű munka. Na és az, hogy ilyen hamar elkészült. Ámulok és bámulok. Nagyszüleim szemében már előre látom a könnycseppet. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog Nekik tetszeni, és ez Önnek köszönhető! (kivéve ha holnapig meg nem eszem olyan finom illata van) Minden elismerésem.
Még egyszer nagyon köszönöm, további sok sikert kívánok, úgy érzem fogok még jelentkezni, csak most már kicsit előrelátóbb leszek és hamarabb szólok!

Nagyon-nagyon köszönöm a gyönyörű mézeskalácsszívet!! Tudtam, hogy csodálatos munka kerül ki az Ön kezei alól, de ez még az elképzeltnél is szebb lett! Kíváncsian várom, hogy az ünnepeltek mit fognak szólni hozzá vasárnap, mert ez igazi meglepi lesz 🙂
Legyen kedves tolmácsolni a kedves testvérének is köszönetemet, hiszen a gyertya is csodaszép, méltó dísze lesz majd az ünnepi asztalnak! Külön nagyon hálás vagyok Önöknek a bombabiztos csomagolásért, hisz ebben a melegben is sértetlenül landolt nálunk.

Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoskodtak a gyors szállításról, pénteken már nagyon izgatottan vártam a futár érkezését. A mézeskalács doboz tökéletes állapotban és ahogy írta is, gyönyörű kivitelezésben érkezett meg hozzám Budapestre. Pont olyan volt, mint amit elképzeltem.
Határtalanul boldog voltam! 🙂
A kollégák összeszaladtak – mert napok óta csak erről beszéltem mindenkinek – hogy mindenki megcsodálhassa a dobozt. Ha minden igaz, azóta egy pár követővel már többel rendelkeznek a facebook-on is. 🙂
Az átadás boldog és megható pillanat volt, ott vált bizonyossá, hogy ez volt a legtökéletesebb és legmaradandóbb ajándék.
Köszönetünkön és hálánkon túl, egyúttal engedje meg, hogy gratuláljak munkájukhoz, azokhoz a gyönyörűségekhez, amikkel boldoggá tesznek embereket. Szerencsés vagyok, hogy megtaláltam Önöket! 🙂

Hiánytalanul és épségben megkaptam az Önöktől rendelt mézeskalács dobozt. Nagyon örülök, hogy Önökre találtunk és ilyen különleges ajándékkal kedveskedhettünk szüleinknek az Önök jóvoltából.
Külön köszönöm, hogy ilyen rövid határidőn belül is vállalta, hogy elkészíti.
Gondolom mondanom sem kell, hogy az egész család a csodájára járt.

Maximálisan meg voltunk elégedve a termékkel. Köszönjük szépen, hatalmas sikert aratott. Mind az egyénisége mint a kinézete. A jövőben is fogunk Önöktől rendelni, amint alkalom adja a lehetőséget.

Épségben és időben megkaptuk a mézeskalács tortadobozt.
Nagyon szép, olyan amire gondoltunk (ill. még szebb…)
Az egész ügylet lebonyolítása gördülékeny, gyors és korrekt volt! Köszönjük!

Megérkezett a megrendelt a szív, abszolút elégedett vagyok vele, biztos vagyok benne, hogy az ifjú párnak is tetszeni fog.
Köszönöm, hogy ilyen gyorsasággal eljuttatták hozzám.