Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

DNS mézeskalács köszönet ajándék

990 Ft

Minden mézeskalács egyedi és megismételhetetlen. Fokozzuk együtt ezt a nagy igazságot! Válasszatok a négy alapséma közül, és írjátok le, hogy milyen színekkel, milyen szöveggel dolgo…

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Minden mézeskalács egyedi és megismételhetetlen. Fokozzuk együtt ezt a nagy igazságot! Válasszatok a négy alapséma közül, és írjátok le, hogy milyen színekkel, milyen szöveggel dolgozzunk. Mi megtervezzük és elkészítjük azt a mézeskalácsot, ami teljesen egyedi és teljesen az a Tiétek lesz – mint a DNS láncotok. És erre garanciát is vállalunk!

A mézeskalács méretéből adódik, hogy a szöveghez van bőven hely, így tökéletes nevetekkel, dátummal feliratozott köszönetajándékként és ülésrendi táblaként is.

Celofántasakban, fehér szatén szalaggal masnizva szállítjuk.

További információk

Alapminta:

Nagy felhő, teljes, Nagy tükör, íves, Nagy tükör, teljes, Nagy tábla, teljes

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!