Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Gyertya esküvői szett arany indás

7 500 Ft

Ez a gyertyaszett gyönyörű kiegészítője az esküvői szertartásnak. A két kisebb gyertya jelképezi az eddigi külön életet. A szerelmesek a saját monogramos gyertyájukkal meggyújtják a közös életüket szimbolizáló nagy gyertyát. Minden esküvői gyertyaszett egyedi, kézzel díszített!

Leírás

Az arany esküvői gyertyaszett 3db gyertyát tartalmaz.

A két kisebb gyertya jelképezi az eddigi külön életet. A szerelmesek a saját monogramos gyertyájukkal meggyújtják a közös életüket szimbolizáló nagy gyertyát. Minden esküvői gyertyaszett egyedi, kézzel díszített, más színekben is rendelhető (kérjük, keressen minket bátran)!
A gyertya szettet elsősorban a polgári szertartásra ajánljuk, de esküvői ajándékként is örök emlék lehet az ifjú pár számára.

A gyertyák mérete: 1db 6×16,5cm, 2db kb.2,3x27cm.

A gyertyák hófehér, kiváló minőségű, tiszta paraffinból készülnek.

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!