Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Gyertya esküvöiszett bordó

7 500 Ft

Ez a gyertyaszett gyönyörű kiegészítője az esküvői szertartásnak. A két kisebb gyertya jelképezi az eddigi külön életet. A szerelmesek a saját monogramos gyertyájukkal meggyújtják a közös életüket szimbolizáló nagy gyertyát. Minden esküvői gyertyaszett egyedi, kézzel díszített!

Leírás

Ez a gyertyaszett gyönyörű kiegészítője az esküvői szertartásnak. Minden gyertyát kézzel készítünk és díszítünk, így minden darab teljesen egyedi. A két kisebb gyertya jelképezi az eddigi külön életet. A szerelmesek a saját monogramos gyertyájukkal meggyújtják a közös életüket szimbolizáló nagy gyertyát. Elsősorban a polgári szertartásra ajánljuk, de esküvői ajándékként is egy örök emlék lehet az ifjú pár számára.

A gyertyák hófehér, kiváló minőségű, tiszta paraffinból készülnek. Egyedi kérésre az esküvő dátumát is ráírjuk a gyertyára.

A gyertyák mérete: 1db 6×16,5cm, 2db kb.2,3x27cm.

 

Érdekelhetnek még…

FONTOS!

Kedves Vásárlóink! Június 18 – július 1 között szabadságon leszünk. Ez idő alatt webáruházunk csak fogadja a megrendeléseket.

Az utolsó csomagfeladási napunk június 17. lesz. A június 13-án estig beérkező megrendelések teljesítését tudjuk eddig vállalni.

Az ezután érkező megrendeléseket július 4. után teljesítjük beérkezési sorrendben.

Szekszárdi Mintaboltunk és a Mézeskalács Múzeum a megszokott rend szerint zavartalanul nyitva tart.

Köszönjük megértésüket!