Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Gyertya esküvöiszett bordó

7 500 Ft

Ez a gyertyaszett gyönyörű kiegészítője az esküvői szertartásnak. A két kisebb gyertya jelképezi az eddigi külön életet. A szerelmesek a saját monogramos gyertyájukkal meggyújtják a közös életüket szimbolizáló nagy gyertyát. Minden esküvői gyertyaszett egyedi, kézzel díszített!

Leírás

Ez a gyertyaszett gyönyörű kiegészítője az esküvői szertartásnak. Minden gyertyát kézzel készítünk és díszítünk, így minden darab teljesen egyedi. A két kisebb gyertya jelképezi az eddigi külön életet. A szerelmesek a saját monogramos gyertyájukkal meggyújtják a közös életüket szimbolizáló nagy gyertyát. Elsősorban a polgári szertartásra ajánljuk, de esküvői ajándékként is egy örök emlék lehet az ifjú pár számára.

A gyertyák hófehér, kiváló minőségű, tiszta paraffinból készülnek. Egyedi kérésre az esküvő dátumát is ráírjuk a gyertyára.

A gyertyák mérete: 1db 6×16,5cm, 2db kb.2,3x27cm.

 

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!