Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Keresztelői mézeskalács csomag kisfiús, kislányos

7 500 Ft

A csomagban 15 db keresztelőre készült mézeskalácsot kínálunk. 3-3 db babakocsi, cumisüveg, szív, maci és előke egyedi felirattal, akár a baba nevével. Rózsaszín, vagy kék színben.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

A csomagban 15 db keresztelőre készült mézeskalácsot kínálunk. 3-3 db babakocsi, cumisüveg, szív, maci és előke egyedi felirattal, akár a baba nevével. Rózsaszín, vagy kék színben. Az egyedi felirat megadása nem fontos, ha üresen hagyja, akkor “kis legény” illetve “kis leány” felirattal küldjük.

A mézeskalácsokat egyedi csomagolás nélkül, egy tasakban szállítjuk. Ajánljuk hozzá keresztelői mézeskalács dobozunkat is, melybe ez a 15 db kedves mézeskalács figura szépen elfér.

Egységár: 400,- Ft/db

További információk

Szín:

Rózsaszín, Világoskék

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!