Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Krémes, kenhető repceméz

850 Ft

Elfogyott

Cikkszám: PM0912 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Krémes, finom kristályú repcemézünk remekül kenhető. Azon mézek egyike, melyek lúgos kémhatásúak, ezért magas gyomorsavúak is fogyaszthatják.
A repce méze és virágpora kiemelkedően magas beltartalmi értékű. Színe a krémszíntől a halványsárgáig terjed. Erősítő, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. A repceméz legismertebb tulajdonsága, hogy gyorsan kristályosodik (ikrásodik). Ez a tulajdonsága a nagyon magas szőlőcukor tartalmának köszönhető. A kristályos állag miatt sokan idegenkednek tőle, pedig nagyon finom. Krémmézként nagyszerűen kenhető, nem folyik le a kenyérről.

Tömeg: 230g
Egységár: 3695.60 Ft/kg

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!