Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

MEGAPAKK vegyes mézes puszedli csomag

1 800 Ft

A MEGAPAKK vegyes mézes puszedli csomag egy egyedülálló válogatás a legfinomabb mézes süteményeinkből. A csomagban található valamennyi puszedli tésztája az eredeti, másfél évszázados Petrits recept alapján készül. A csomag tartalmaz klasszikus, szilva lekváros, kakaós, mákos és töltött mézes puszedlit is.

Cikkszám: MP006-M Kategória: Címkék: ,

Leírás

A MEGAPAKK vegyes mézes puszedli csomag egy egyedülálló válogatás a legfinomabb mézes süteményeinkből.

A Petrits család két évszázada készít mézeskalácsokat, mézes süteményeket. A tészta ma is használt receptje több mint 150 éves, és ma is ugyanolyan gonddal figyelünk arra, hogy a mézes puszedlihez használt alaplapnyagok a legjobb minőségűek legyenek. A tradíció ápolása mellett ugyanakkor kiemelten gondolunk a jövőre is, ezért minőségi alapanyagainkat a lehető legközelebbről szerezzük be, a vegyes virágmézet például Szekszárd környéki, illetve tolna megyei méhészek szállítják üzemünkhöz. Csomagolásnál a termék védelmén felül elsődleges szempont a környezettudatos gondolkodás, igyekszünk a minimális csomagolóanyag felhasználásra törekedni. Megapakk vegyes mézes puszedli csomagunk különösen gazdaságos, megvásárlásával nem csak a pénztárcáját, de a környezetet is kíméli. Ráadásul minőségi magyar kézműves élelmiszert vásárol.

A csomag öt féle mézes süteményt tartlamaz, úgymint: klasszikus mézes, szilvalekváros mézes, kakaós mézes, mákos és töltött mézes. A vegyes mézes puszedli csomag garantálja, hogy a család különböző ízlésű tagjai mind megtalálják a számukra leginkább kedves mézes süteményt.

Készült: liszt(búza, rozs), cukor, méz, tojás, gyümölcsíz, dió, fűszerek, kakaó, mák, térfogatnövelő szer(szódabikarbóna, szalalkáli) felhasználásával.
Tömeg: 500g
Egységár: 3600.00 Ft/kg

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…