Mézeskalács díszdoboz fóliás ablakkal

135 Ft

Ablakos díszdoboz, fehér, fényes, 295 grammos Zenith kartonból. Méretei 10x10x2 cm. Gyönyörűen kiemeli a mézeskalács szépségét, még elegánsabb ajándékká varázsolja termékünket, miközben óvja is azt.
Ajánljuk méretben illeszkedő mézeskalácsainkhoz és bármilyen ajándékhoz akár külön is megvásárolva. Kalocsai mézeskalács karikánk így mutat benne. Ha személyesen megnézné, Szekszárdon a Mézeskalács Múzeum mintaboltjában megteheti.

33 készleten

Cikkszám: PM0400-F-FO Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Díszdoboz, fehér, fényes, 295 grammos Zenith kartonból, fényes, erős fóliablakkal. Méretei 10x10x2 cm. Gyönyörűen kiemeli a mézeskalács szépségét, még elegánsabb ajándékká varázsolja termékünket, miközben óvja is azt.
Ajánljuk méretben illeszkedő mézeskalácsainkhoz és bármilyen ajándékhoz akár külön is megvásárolva. Ha személyesen megnézné, Szekszárdon a Mézeskalács Múzeum mintaboltjában megteheti.
Kérjük, tegye a megrendelt mézeskalácsok mellé a kosarába, és a mézeskalácsokat a dobozba helyezve szállítjuk!
Csak a dobozt vásárolná, saját mézeskalácsaihoz vagy más dísztárgyakhoz? Ennek sincsen akadálya, nagy örömmel fogadjuk, ha segíthetünk. Ebben az esetben a kisebb szállítási méret érdekében lapra szerelten szállítjuk.

Érdekelhetnek még…