Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Normál mézeskalács doboz torta tulipános indával

16 500 Ft

Házassági évfordulóra ajándék: Torta méretű mézeskalács dobozunk páratlan párosítás lehet a mi szakértelmünkel és az Ön személyes üzenetével.

Hogyan adhat tökéletes ajándékot? Mindössze néhány percet kérünk Öntől, a feladat nehezét nyugodtan ránk bízhatja. Kérjük, olvassa el az alábbi néhány sorban, hogy mi mindenre lehetünk együtt képesek!

Leírás

Házassági évfordulóra ajándék: Torta méretű mézeskalács dobozunk páratlan párosítás lehet a mi szakértelmünkel és az Ön személyes üzenetével.

Hogyan adhat tökéletes ajándékot? Mindössze néhány percet kérünk Öntől, a feladat nehezét nyugodtan ránk bízhatja. Kérjük, olvassa el az alábbi néhány sorban, hogy mi mindenre lehetünk együtt képesek!

Mit ajánlunk házassági évfordulóra ajándék gyanánt? Egy normál torta méretű, kb. 22 cm átmérőjű mézeskalács ajándékdobozt, alul kis díszítő tálcával. A díszítése piros. Ha rövid feliratot is szeretne, az alábbi mezőben megírhatja. A díszítést a felirat hosszának megfelelően ízlésesen igazítjuk a a dobozka tetejére.
Belsejében 50 db kis mézeskalács szívecske is elfér évszámokkal, ovis jelekkel vagy keresztnevekkel, de picit nagyobb szívet is tudunk készíteni hozzá, melyekre teljes neveket is tudunk írni. Ez utóbbiakból legfeljebb 35 db fér bele. Ha kevesebb szívre volna szükség, a dobozka akkor sem fog kongani az ürességtől, mert legfinomabb mézes süteményeink válogatásával töltjük ki a hiányzó részt. A dobozban lévő szíveket a dobozka ára tartalmazza.
Díszcsomagolással szállítjuk.
Javasoljuk házassági évfordulóra, születésnapra, névnapra.
Egy TIPP pl. házassági évfordulóhoz: kérje a szívek számozását évenként az első évtől az utolsóig

Tegye teljesen személyessé ajándékát!

Kérjük, az alábbi mezőben írja meg, mit írjunk a tetejére, és mivel töltsük meg dobozt. A tetőre legfeljebb 70-80 karakternyi szöveget javaslunk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felirat a díszítéstől helyet vesz el, tehát minél hosszabb a felirat, annál kevesebb díszítés kerülhet a mézeskalácsra. Mindazonáltal mindent elkövetünk, hogy ízlésesen, harmonikusan díszített ajándékot adhasson. Feliratokhoz idézetgyűjteményünkben talál segítséget.

Ajándék házassági évfordulóra az Ön elképzelése szerint!

Írja le bátran elképzeléseit, ha szükséges, felhívjuk Önt, hogy a részleteket egyeztessük!

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk.

Ha inkább személyesen rendelné meg, szeretettel várjuk Szekszárdon, a Mézeskalács Múzeum mintaboltjában.

További információk

Tömeg 2 kg

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!