Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Petrits kitűző

650 Ft

Elfogyott

Cikkszám: PMR001 Kategória:

Leírás

A Petrits logót 1992-ben tervezte Schubert Péter, Tótfalusi Kis Miklós díjas tipográfus, grafikus művész.
A nyolc irányba mutató, csavart nyalókát jelképező iránytűk arra utalnak, hogy a család az édesipar sok ágát művelte a mézeskalácsosságtól a cukrászaton, cukorkakészítésen, üdítőital készítésen át a szakmaidegennek tűnő gyertyakészítésig (a gyertyaöntés és a mézeskalácsosság összetartozó mesterségek voltak, a kapcsolat a lépesméztől ered). A nyolc irányt a családi kötelék fogja össze – ezért a körbe fonódó kötél. Az alapítás éve és helyszíne már önmagáért beszél.
A kitűző bronz színben készül, átmérője 28 mm, és a logó 25 éves évfordulójára született.

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!