Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Petrits kulcstartó

650 Ft

Elfogyott

Cikkszám: PMR002 Kategória:

Leírás

1992-ben tervezte Schubert Péter, Tótfalusi Kis Miklós díjas tipográfus, grafikus művészPetrits logót.
A nyolc irányba mutató, csavart nyalókát jelképező iránytűk azt jelzik, hogy a Petrits család az édesipar sok ágát művelte a mézeskalácsosságtól a cukrászaton, cukorkakészítésen, üdítőital készítésen át a szakmaidegennek tűnő gyertyakészítésig (a gyertyaöntés összetartozott a mézeskalácsossággal, a kapcsolat a lépesméztől ered). A nyolc irányt a családi kötelék fogja össze – ezért a körbe fonódó kötél. Az alapítás éve és helyszíne már önmagáért beszél.
A kulcstartó bronz színben készül, és a logó 25 éves évfordulójára született. A logó átmérője 34 mm.

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!