Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Szíves ajándékdoboz, kirakó játékkal

14 500 Ft

Leírás

Normál torta méretű, kb. 22 cm átmérőjű mézeskalács ajándékdoboz, alul kis díszítő tálcával. Teteje egyszerű és kifejező, egyszerűsége mindent elmond. Hófehér csipkés szélű cukormázban ragyogó piros mézeskalács szív.
Belsejében 50-60 db kis mézeskalács szívecske fér el, egy-egy betűvel. A dobozban lévő szíveket a dobozka ára tartalmazza.

Tegye teljesen személyessé!

Kérjük, keressen egy kifejező, megfelelő hosszúságú, Önnek leginkább tetsző idézetet, vagy írjon egy kedves üzenetet! (Tudjuk, hogy ez a kis keresgélés, tervezgetés nagy feladatnak tűnik, de ha igazán jól sikerül – és miért ne sikerülne – az eredmény bőségesen visszahozza a befektetett energiát.) Mi ezt az üzenetet betűnként egy-egy szívre írjuk, hogy aztán együtt rakhassák majd ki a megajándékozottal.
A doboz fedelére idézetet nem javaslunk, de rövid üzenet bordó írással jól mutat rajta.

Írja le bátran!

Írja le bátran elképzeléseit, ha szükséges, felhívjuk Önt, hogy a részleteket egyeztessük!

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk.

További információk

Tömeg 2 kg

Érdekelhetnek még…

FONTOS!

Kedves Vásárlóink! Június 18 – július 1 között szabadságon leszünk. Ez idő alatt webáruházunk csak fogadja a megrendeléseket.

Az utolsó csomagfeladási napunk június 17. lesz. A június 13-án estig beérkező megrendelések teljesítését tudjuk eddig vállalni.

Az ezután érkező megrendeléseket július 4. után teljesítjük beérkezési sorrendben.

Szekszárdi Mintaboltunk és a Mézeskalács Múzeum a megszokott rend szerint zavartalanul nyitva tart.

Köszönjük megértésüket!