Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Szíves ajándékdoboz, kirakó játékkal

16 000 Ft

Leírás

Normál torta méretű, kb. 22 cm átmérőjű mézeskalács ajándékdoboz, alul kis díszítő tálcával. Teteje egyszerű és kifejező, egyszerűsége mindent elmond. Hófehér csipkés szélű cukormázban ragyogó piros mézeskalács szív.
Belsejében 50-60 db kis mézeskalács szívecske fér el, egy-egy betűvel. A dobozban lévő szíveket a dobozka ára tartalmazza.

Tegye teljesen személyessé!

Kérjük, keressen egy kifejező, megfelelő hosszúságú, Önnek leginkább tetsző idézetet, vagy írjon egy kedves üzenetet! (Tudjuk, hogy ez a kis keresgélés, tervezgetés nagy feladatnak tűnik, de ha igazán jól sikerül – és miért ne sikerülne – az eredmény bőségesen visszahozza a befektetett energiát.) Mi ezt az üzenetet betűnként egy-egy szívre írjuk, hogy aztán együtt rakhassák majd ki a megajándékozottal.
A doboz fedelére idézetet nem javaslunk, de rövid üzenet bordó írással jól mutat rajta.

Írja le bátran!

Írja le bátran elképzeléseit, ha szükséges, felhívjuk Önt, hogy a részleteket egyeztessük!

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk.

További információk

Tömeg 2 kg

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!