Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Mézes puszedli válogatás csomag

800 Ft

Egy egyedülálló válogatás a legfinomabb mézeskalácsainkból. A csomagban található valamennyi puszedli tésztája az eredeti, másfél évszázados Petrits recept alapján készül. A csomag tartalmaz klasszikus, szilva lekváros, kakaós, mákos és töltött mézes puszedlit is.

Cikkszám: MP006-S Kategória: Címke:

Leírás

Mézes puszedli válogatás csomag a legfinomabb mézes süteményeinkből.

A Petrits család két évszázada készít mézeskalácsokat, mézes süteményeket. A tészta ma is használt receptje több mint 150 éves, és ma is ugyanolyan gonddal figyelünk arra, hogy a mézes puszedlihez használt alaplapnyagok a legjobb minőségűek legyenek. A tradíció ápolása mellett ugyanakkor kiemelten gondolunk a jövőre is, ezért minőségi alapanyagainkat a lehető legközelebbről szerezzük be, a vegyes virágmézet például Szekszárd környéki, illetve tolna megyei méhészek szállítják üzemünkhöz. Csomagolásnál a termék védelmén felül elsődleges szempont a környezettudatos gondolkodás, igyekszünk a minimális csomagolóanyag felhasználásra törekedni. Tegye a kosarába, ezzel minőségi magyar kézműves élelmiszert vásárol.

A csomag öt féle mézes süteményt tartlamaz, úgymint: klasszikus mézesszilvalekváros mézeskakaós mézes, mákos és töltött mézes. A mézes puszedli válogatás csomag garantálja, hogy a család különböző ízlésű tagjai mind megtalálják a számukra leginkább kedves mézes süteményt.

Készült: liszt(búza, rozs), cukor, méz, tojás, gyümölcsíz, dió, fűszerek, kakaó, mák, térfogatnövelő szer(szódabikarbóna, szalalkáli) felhasználásával.

Tömeg: 200g
Egységár: 4000.00 Ft/kg

További információk

Tömeg 0,2 kg

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!