Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Zsúr méretű szív torta doboz ovis ballagásra

11 500 Ft

Leírás

Zsúr torta méretű(kb. 16 cm átmérőjű) szív alakú mézeskalács ajándékdoboz. A díszítést és feliratozást teljesen az Ön igényeihez igazítjuk, kérjük, az alábbi üres helyen írja le nekünk, hogy mi az, ami a leginkább illene a megajándékozott személyhez. TIPP: ovis ballagásra lehet például a csoport jele, vagy az ajándékot adó ovis gyermek jele.
Belsejében 15-20 db kis mézeskalács szívecske is elfér évszámokkal, ovis jelekkel vagy keresztnevekkel, de picit nagyobb szívet is tudunk készíteni hozzá, melyekre teljes neveket is tudunk írni. Ez utóbbiakból legfeljebb 15 db fér bele. Ha kevesebb szívre volna szükség, a dobozka akkor sem fog kongani az ürességtől, mert legfinomabb mézes süteményeink válogatásával töltjük ki a hiányzó részt. A dobozka ára tartalmazza a benne lévő szíveket is. Díszcsomagolással szállítjuk.

Tegye teljesen személyessé!

Kérjük, az alábbi mezőben írja meg, hogy kisfiús vagy kislányos változatot szeretne, és hogy mit írjunk a tetejére. A tetőre legfeljebb 110 karakternyi szöveg fér el. A gólya helyett díszíthetjük angyallal, kereszttel, kis szívekkel. Feliratokhoz idézetgyűjteményünkben talál segítséget.

Írja le bátran!

Írja le bátran elképzeléseit, ha szükséges, felhívjuk Önt, hogy a részleteket egyeztessük!

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk.

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…