Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Zsúr mézeskalács doboz torta, sárközi mintával

11 990 Ft

Leírás

Zsúr torta méretű, kb. 16 cm átmérőjű mézeskalács ajándékdoboz, alul kis díszítő tálcával. A tetőt sárközi* mintával díszítjük, mely mellett hagyunk helyet arra, hogy rövid, személyes üzenetét ráírhassuk.
Belsejében 20-22 db kis mézeskalács szívecske is elfér évszámokkal, ovis jelekkel vagy keresztnevekkel, de picit nagyobb szívet is tudunk készíteni hozzá, melyekre teljes neveket is tudunk írni. Ez utóbbiakból legfeljebb 12 db fér bele. Ha kevesebb szívre volna szükség, a dobozka akkor sem fog kongani az ürességtől, mert legfinomabb mézes süteményeink válogatásával töltjük ki a hiányzó részt. A dobozban lévő szíveket a dobozka ára tartalmazza.
Díszcsomagolással szállítjuk.
Javasoljuk házassági évfordulóra, születésnapra, névnapra, ovis ballagásra.

Tegye teljesen személyessé!

Kérjük, az alábbi mezőben írja meg, mit írjunk a tetejére, és mivel töltsük meg dobozt. A tetőre legfeljebb kb. 110 karakternyi szöveg fér el. Feliratokhoz idézetgyűjteményünkben talál segítséget.

Írja le bátran!

Írja le bátran elképzeléseit, ha szükséges, felhívjuk Önt, hogy a részleteket egyeztessük!

Mézeskalács dobozainkat nagy tapasztalattal, légpárnás fóliába csomagolva helyezzük selyempapírral bélelt, erős hullámkarton dobozba, hogy épségben odaérjen Önhöz. Az épségben megérkezésre garanciát vállalunk.

*Sárköz: “A sárközi szövésről szóló első híradás 1715-ből származik. A decsi jobbágyok panaszlevele…” (tovább a wikipédiára)

További információk

Tömeg 1,5 kg

Érdekelhetnek még…