Termékeink

  • Mézzel édesítjük a mindennapokat

Hét biztos érv a Petrits Mézeskalács mellett

1. A mézeskalács készítéséhez magyar méhészektől vásárolt kiváló minőségű virágmézet használunk. A méz rendkívül gazdag a szervezet számára fontos aminosavakban, ásványi anyagokban, melyek gyorsan képesek felszívódni szervezetünkben. Ezért kiváló segítség nemcsak a fáradtság, de a különböző betegségek leküzdésében is. Erősíti immunrendszerünket, nyugtat, táplálja a szívet, az izmokat.

2. Legyen az mézeskalács vagy gyertya, készítésénél számunkra elsőrendű a hagyományok tisztelete.Termékeinket manufakturális módon, kézzel készítjük.

3. Mézes süteményeink egészségesek, adalékanyagoktól mentesek. Mézes süteményeinket a másfél évszázados családi recept alapján készítjük, így azok tésztája nem tartalmaz tartósítószert, aromákat és élelmiszerszínezékeket.

4. A Petrits Mézeskalács rendszeresen zsűrizteti mézeskalácsait, és számos zsűriszámmal rendelkezik.

5. Mind a mézeskalácsok, mind a gyertyák alapanyainak beszerzésénél a magyar származású termékeket részesítjük előnyben. Ezzel támogatjuk magyar munkahelyek megtartását és teremtését.

6. Személyesen nézheti végig nem csak a mézeskalácsok és a gyertyák, de a cukorkák és nyalókák készítését is, ha ellátogat Mézeskalács Múzeumunkba.

7. Termékeink minősége tökéletesen megfelel a mai kor elvárásainak. Minőségükért garanciát vállalunk.