Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Mézeskalács dobozok

Mézeskalács dobozok, mézeskalács torták az Ön egyedi, személyes igénye alapján több méretben, több formában. Számtalan előre tervezett változatot kínálunk különböző motívumokkal, színekkel, hogy megkönnyítsük Önnek a választást. A dobozokat általában megtöltve szállítjuk (néhány kivétel van, ezt külön jelöltük). Amint kiválasztotta a legszimpatikusabb mézeskalács torta dobozt, máris leírhatja nekünk, hogy mi legyen a doboz tetején, illetve mi legyen a dobozkában lévő szíveken.

Mivel töltjük a dobozt?
Házassági évfordulóra javasoljuk, hogy a házasság együtt töltött éveinek megfelelően minden évről egy-egy évszámot írjunk a szívkre. A dobozokban akár 50 db szív is elfér, tehát 50. házassági évfordulóig ezt a díszítési lehetőséget minden további nélkül javasoljuk.

Névnapra, születésnapra a szívekre írhatjuk azok neveit, akik a dobozkát adják, esetleg a megajándékozotthoz köthető fogalmakat, tulajdonságokat, helyeket, évszámokat, érzéseket, stb. javaslunk a szívekre íratni. Ha nem lesz 50 db szív, semmi probléma. Ilyenkor a mézeskalács dobozok mézes puszedlikkel, mézes süteményekkel kiegészítve lesznek minden esetben színültig töltve.

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

Kedves Vásárlóink!

Karácsony közeledtével mindig felpörögnek az események, napi szinten komoly „harcot” folytatunk a kapacitásainkkal. Mindent elkövetünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárszolgálatnak, így az aktuális készleteinktől függően a csomagok egy részét pár napon belül fel tudjuk adni, de előfordulhat, hogy egy-egy termék időszakos hiánya miatt 2-3 hét várakozási időre is szükségünk van.

Szerződött futárszolgálataink is megtesznek minden tőlük telhetőt, de sok éves tapasztalat szerint alkalmanként náluk is előfordulhatnak ilyenkor több napos csúszások.

Kérjük, hogy megrendeléseiknél vegyék figyelembe ezeket az információkat. Megértésüket köszönjük!