Petrits Mézeskalács kft - Szekszárd info@mezeskalacs.hu

Kosár

Mézeskalács dobozok

Mézeskalács dobozok, mézeskalács torták az Ön egyedi, személyes igénye alapján több méretben, több formában. Számtalan előre tervezett változatot kínálunk különböző motívumokkal, színekkel, hogy megkönnyítsük Önnek a választást. A dobozokat általában megtöltve szállítjuk (néhány kivétel van, ezt külön jelöltük). Amint kiválasztotta a legszimpatikusabb mézeskalács torta dobozt, máris leírhatja nekünk, hogy mi legyen a doboz tetején, illetve mi legyen a dobozkában lévő szíveken.

Mivel töltjük a dobozt?
Házassági évfordulóra javasoljuk, hogy a házasság együtt töltött éveinek megfelelően minden évről egy-egy évszámot írjunk a szívkre. A dobozokban akár 50 db szív is elfér, tehát 50. házassági évfordulóig ezt a díszítési lehetőséget minden további nélkül javasoljuk.

Névnapra, születésnapra a szívekre írhatjuk azok neveit, akik a dobozkát adják, esetleg a megajándékozotthoz köthető fogalmakat, tulajdonságokat, helyeket, évszámokat, érzéseket, stb. javaslunk a szívekre íratni. Ha nem lesz 50 db szív, semmi probléma. Ilyenkor a mézeskalács dobozok mézes puszedlikkel, mézes süteményekkel kiegészítve lesznek minden esetben színültig töltve.

Mind a(z) 25 találat megjelenítve